Saturday, 4 June 2011

12 HOUR BREAKOUT FROM BLACKOUT

4 Jun - Hari ni xde mood,bole pulak satu uitm ni xde elektrik dari pkul 7 pagi sampai 7 malam(12 jam tuuu). Boleh gila aku dengan kepanasan melanda dan kebosanan plus dengan xde mood-an.So aku  merekrut pengikut2 untuk keluar dari seksaan ini.Cam ape dah.haha. So yang join kali ni ialah Dita,Nalu,Karem dan Aiman (ni semua nickname,bkn nme sebenar.haha).At first nak pergi Bandar Segamat je,tapi disebabkan nak stay kat lua sampai petang so kami pon membuang masa dengan melencong & melancong ke MELAKA.Wuhuu!
 Nmpk x kebusukan mke aku tu kat kedai mainan pulak tuh!

Dapat la buang banyak masa sementara nak tunggu petang. MahkotaParade.DataranPahlawan. HattenSquare.KotaA'Famosa kami jelajahi.Sebelum ke kota A Famosa menjadi pelancong,kitorang lepak
kat McD.
Sampah kami!

 Ingat dapat buang banyak masa sampai petang,tapi sebab da bosan menunggu, tu yang gerak ke Kubu A Famosa jadi pelancong jap.haha.Kitorang Pon sempat melawat Muzium Kapal Samudera,Muzium TLDM dan Muzium Smudera 2.
 On the way to A'Famosa
Bandar Melaka dari Kota A'Famosa

Paling x best,x bawak kamera.Kamera aku Limah (bukan hantu tu,tp roomate aku) kebasss.cess. terpaksalah menggunakan kecanggihan kamera hp,kamera jugk beb.Mula nak buang masa, lama2jadi macam trip & jalan2 pulak.haha.kebetulan =p....Last2 ingat nak singgah Jonker Walk,tapi sebab hujan,kitorang pon balik jela Uitm Segamat.Memang cukup 12 jam lebih klua,seb bek da ad elektrik.haha

Ps;At the end of the day,still dalam bad mood(xde kne mngena)
gmbr gne kamera hp jea.=p

2 comments:

  1. untung laaa pg melaka kan , hokk alohh . HAHA !

    ReplyDelete
  2. jak tanak ann.so tinggal la ssorg ye.haha

    ReplyDelete