Tuesday, 13 September 2011

CERITA RAYA TAHUN INI

Cerita raya tahun ini *xyah nak cerita sangat lhaa, tidak balik ke kampung tapi kampung yang balik sini.haha.maksudnya2...saudara mara atok2 semue datang JB sebab rumah ma long harus dibuat open house untuk rakyat jelata.raya pertama pula open house tu.Memang x berkampung la aku tahun ni.zzzrrrrrrr~...



Open house ni dibuka start pukul 8.00 pagi hingga lebih kurang pukul 3 orang dan semua rakyat Johor dan bukan boleh datang.Nama pun open house kan.Lagi 1,siapa yang datang sini,budak kecik atau budak besar =p confirm dapat duit raya.peaceee~





Yang kecil da besar,yang da besar makin kecil.=P


Even tahun ni tak beraya di kampung halaman yang tercinta bertempat nun jauh sana di hujung kota bukan Johor bahru tapi tetap bersyukur sebab dapat juga beraya,x kira di mana,Raya is still the same to everyone right?...^__^






Theme tahun ni Turqoise.tengok macam warna hijau bila dalam gambar jadik biru pulak.kannnnn~
Tapi siapa buta warna,warnanye laen la pulak.*tetibe buta warna...



Orang Germany pun beraya juga.=),suka tengok diorang sbb jambu.



Setelah seminggu beraya,amount di atas adalah jumlah duit raya yang sebenar.=)
*Sila zoom untuk kira jumlah itu.haha

anyway.

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR BATIN

Ps;Raya ada sebulan,datang la rumah ye.=p




4 comments:

  1. hye..
    suemuncet .buat contest lagi..
    sila join kalau berminat..

    http://suemuncet.blogspot.com/2011/09/contest-bergaya-dengan-baju-rayaku-dari.html

    ReplyDelete
  2. waaa..suemuncet dtg ke blog sy thanks3..
    waaa,mustilha minat,oke2 musti join =)
    hehe.=)

    ReplyDelete
  3. bang..mintak sikit duit raya..haha

    ReplyDelete
  4. ye dik,lmbat mintk,raye da abisss,tunggu rye aji yerk.hahaha

    ReplyDelete