Saturday, 28 July 2012

TRIP RAKAN MUDA

Time : 6 -7 Julai
Venue : Shah Alam

Trip rakan muda? satu trip yang menarik dibarisi peserta peserta yang macamamacam. tapi paling awkward laahh, separuh budak computer science (cs) ,separuh lagi Budak business (dbs) .ada konspirasi di situ.haha
At first pagi,dari uitm Johor singgah ke masjid negara untuk before tiba ke uitm Shah Alam untuk penempatan.Aku jakun like seriously sebab tak pernah pergi masjid ni,tengok dekat tv je.Cantik depan mata.

Masjid yang cantik adalah subjek utama.haha

After letak barang semua, Latihan dalam kumpulan (LDK) diadakan di kompleks sukan uitm shah alam. Aktiviti ni sangat best sebab akan ditempatkan dengan orang orang yang tidak mengenali lalu kita mengenal . dapat la sikit2 geng baru.Bagi aku bukan sikit, tapi banyak like the whole group jugak laaa.

Group saya yang superrrrrr!!~

Group lawan yg superrrrrrrzzzz  puulakkk.hahaha

Latihan dalam kumpulan , inilah aktivitinya.meriangkan diri sendri dan merekanyaaaa~

Malam nya pulaaa,lepas mengisi perut naga yang kosong,kami dibawa ke taman teknologi pintar *aku sukahati bagi nama * iaitu i-City!!!yeahh.pernah pergi tapi feeling pergi ramairamai lagi best kot,meriah havoc huruhara semua ada.Bising laaaaaa!!

oke,aku suka gambar yang ini.=)

Group picture yang meriah sangat suara taknak kalah lagi2.....teetttttt

Yang ni pula Geng merayau aku, mereka ni.

Next day,after breakfast, kami bergerak ke destinasi utama iaitu taman botani shah alam untuk aktiviti skytrex.Tapi before tu,kami dibenarkan merayau rayau sekitar taman tu yang sangatlahhh besar,kalah kawasan uitm johor 5 kali ganda.haha.Sangat sesuai untuk aktiviti riadah.Recommended.

Yang ini,team compass,puak computer science (cs) yang laenn.haha

Awesome articipant for this awesome event.

Entrance rumah 4 musim,sempat je.

Ambil gambar bajetbajet macam kat overseaayang ada taman bunga.haha.

Pokok besarr

After bersiarsiar semua,kami berkumpul di suatu tempat yang dinama kan Skytrex dimana kami akan menjalani aktiviti panjat pokok boleh jadi kawan monyet sebab akan terlompat sana sini there terkinjakinja semua menjerit macam tarzan pun dibolehkannn.haha

bersama KEPRO (KEtua PROjek) , Dina cutez nama facebooknya.* xperlu kot.haha

























Bakalbakal hati kering yang bakal naik pokok terjun sana sini.

heyyyy gengggggg!!! budakbudak bisnesssss

kembar otaknya sama

Raihan sentiasa alert dengan kamera .haha

Menunggu giliran naik pokok terpaksa ambil gambar dulu.terpaksa heh terpaksaaaa.haha

Subjek utama adalah peta skytrex tu heaa.haha.depan, modelmodelnyaaaa.

Skytrex adventure entrance

Bagi aku trip ni sangat awesome sebab tak formal sangat and sempoi,congrats Dina menjayakannya pun as projek manager.dan peserta yang sempoisempoi dan tak membosankannn.A great weekend , memory and awesome experience. do like the trip

Awesomeness is the word,awesomeness is too awesome,handsome and pretty.haha
=D

9 comments:

  1. suka suka suka suka suka suka!!!! =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. suka suka jangan dinangis pula ya.thanks read.=)

      Delete
  2. kenape nk nangis pulakkkkkkk~~~~~
    huwaaaaaaaaa =(

    ReplyDelete
    Replies
    1. suka sampai nangis lhaaaaaa.haha
      heyyy,chill.;)

      Delete
  3. suka la sangat..

    ReplyDelete
  4. articipant satuuu~~ =P

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul laa articipant~nmpk ajerr.heh
      --__--''

      Delete
  5. participants~ =P

    ReplyDelete