Wednesday, 1 February 2012

HAPPY BIRTHDAY LVL: LIE TO SURPRISE


Hellohello kopi dan milo dan cappucino dan latte.Menceritakan kisah saya ditipu mereka berdouble triple pada hari yang sama just to make me surprise.HHaaaaaa!Memang sangat,tidak terpikir langsung~

They did this just to celebrate my twentyfirst birthday.I thought the day that just passed have end the story of my birthday,tetapi diorang saja buat lambatlambat untuk membuatkan saya tidak terfikir surprise ini.* I just thought

rasanya saya tahu siapa punya idea dan kerja meletakkan nama "SENIOR HOT" tuh.ahhha~

Kronologi Penipuan
  1. Penipuan1-Kiena text nak pinjam kamera untuk ambil gambar exco lalu saya berpusu-pusu pulang dari makmal ke kolej untuk memberi pinjam.
  2. Penipuan2 - Setelah perjalanan pulang memberi pinjam kamera , terjumpa faiz nak keluar,dia kata nak hantar orang , padahal petang tu da set nak practice petanque kerana tournament Supro yang bakal berlansung.ok fine tipu ke-2.
  3. Penipuan3 - Si Cr/Hafiz tibatiba taknak practice petanque petang tu,padahal da start train 2 hari sebelum tu and kitorang memang sangat beriya pabila menjelang petang hari practice,boleh plak petang tu dia taknak.Alasan, adikadik beliau tidak turun bersama.Peh!Dia ajak pegi makan luar,mimpi apa ntah.
  4. Penipuan4 - Tiba-tiba amer ajak keluar,disebabkan saya dan Cr memang nak keluar makan,so kira macam saing sekali,senang.Amer ajak makan dengan kawan mana dia ntah,so saya just okai je lah,sebab dia ajak teman.
Adik dan chopstik


Lalu kitaorang pun keluar menuju restoran Arshad di bandar segamat.Masa nak sampai tu,saya boleh pulak cakap dengan diorang," jap lagi si Faiz bole plak datang sini kann,hahaha."*time ni saya gelak sorangsorang,peh-_-'

Tengahtengah duduk setelah order makan,tibatiba nampak kereta faiz dan koncokonco beliau,tapi tak nampak siapa.Pastu ku teriak dan berkata,"weyh, Faizfaiz"lalu saya rasa dia boleh kebetulan datang  di situ.Pastu si amer dan cr tak terperanjat lansung.*nampak tak permainan dia disitu.

Lepas si faiz masuk ke restoran tersebut bersama konco mereka,kalau setakat bawak Rok , biah dan tamaki saya tak terperanjat tapi boleh pulak ada kiena,macam mana tuh.haih.~Diorang terus duduk dekat meja kitaorang.Lalu ku terfikir,aik!nanti kalau kawan amer datang dia nak duduk mana? *time ni ak masih tak dapat lagi surprise tu.haha

Sehinggalah saya ternampak kek yang diaorang bawak. -_-*kriiiiikkkkriiiiiiikkriiiiikkkkkk

time ni muka dah merah da nak sama macam baju.hahak

potraitpeople

diaorang ni.......

hantar orang kononnnnnn~

=D

rok dan chopstik dan syahid.haha

=)

okay,pinjam kamera untuk ambil gambar profile picture.=)

rok,rock,rokki,roka,rrooooororoororororor.haha=)

Adik saya,rok namanya,jangan kacau dia,dia gengster.haha

Ni gengster gak,tapi lineline taiko.Hafiz as tamaki.Junior suka buli

Keluarga Mahadi,siapa punya idea ntahhhhh.haha

seorang tak cukup,sebab dia balik awal sangat.=I

 kepada dikrockkikienafaizbianesyahidcrtamaki ; thnx segala,memang surprise sangat, x rugi x prctice petanque petang tu.haha.appreciate till the end .=)

Ps:/ Saya tahu siapa yang rancang semua ni.haha

Thanx ; =) =D ;)

No comments:

Post a Comment